Helsingin maut -kokkauskurssi ryhmille
Kurssi pidetään englanniksi ja se on suunnattu ulkomaan matkailijoille. Kurssilla valmistetaan kolmen ruokalajin menu sesongin parhaista raaka-aineista. Käytämme tuoretta kalaa, marjoja ja sieniä.
Suomalainen ruokakulttuuri on kiehtova yhdistelmä moderneja ruokainnovaatioita ja perinteisiä ruokalajeja, jotka perustuvat laadukkaisiin paikallisiin raaka-aineisiin.
Kurssilla kokataan rennossa ilmapiirissä ammattiopettajan ja -kokin opastuksella. Tekemisen lomassa kuullaan tarinoita suomalaisen ruokakulttuurin historiasta.
Kurssi sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Kurssi järjestetään Pidot Productionsin tunnelmallisessa keittiössä Hietalahden torin laidalla.
Kesto 3 tuntia
Hinta 110 € (sis. alv)
Varaa kurssi ennakkoon sähköpostitse info@pidotproductions.com.
Kurssille mahtuu 5-15 henkilöä.